WEDSTRIJD Futsal My-Cars Roselies - Real Noorderwijk  2 - 4  (0-2)

DATUM 11-09-2015  20:00

DOELPUNTEN Scheerens (2), Smail, Othman.

VERSLAG Noorderwijk moest het voor hun eerste competitiewedstrijd opnemen tegen debutant Roselies. Nieuwkomer in 1e nationale door het forfait van “het grote” Charleroi 21. De wedstrijd werd opgang gefloten en Roselies drukt Real in de verdediging. Na drie minuten counterden onze beloften echter snedig maar Smail schiet voorlangs. De wedstrijd golft op en neer en keeper Van Bael moet regelmatig zijn kunnen tonen. Jamal oog in oog met de thuisdoelman maar deze redt knap. Na 16 minuten de verdiende openingstreffer voor de bezoekers. Scheerens zet de 0-1 na wat geharrewar op het bord. Daarna volgen kansen langs beide kanten. Bilal nog eens net naast na een mooi opgebouwde aanval. Smail verdubbelt in de 22’ de score na knap samenspel met Othman. 0-2 ruststand.

Tweede helft een vinniger gestart Real wat dan ook direct beloont wordt met de 0-3. Scheerens toonde weer zijn killer instinct en rond een mooie aanval af. Lorenz De Bie even later ook nog eens net naast. Scheerens alleen door maar de teruggekomen verdediger test de kwaliteit van de Real truitjes. Scheids zag dit echter niet en Roselies counterde en 1 -3. Beide ploegen streden vinnig verder en scoorden nog. In de 42’ Othman de 1-4 en minuut later de thuisploeg de 2-4. Met deze stand eindigde een knappe wedstrijd.

Real Noorderwijk beloften speelde met: Davy Van Bael, Smail Bahloul. Ameziane Othman, De Bie Lorenz, Scheerens Yannick, Vervoort Jarne, Rahou Bilal